Actualment els estudis són una de les parts més importa'ns de la nostra vida i per lo tan seria mol interessant aprendre a optimitza les nostres sessions d'estudi

 

Amb aquestes tècniques d'estudi conseguiras ser més eficaç en els teus estudis

 

Primera tècnica: Lent, organitzat i segur


¿Tens la sensació que fins ara cada vegada que has estudiat oblides tot al moment? És una cosa molt comú quan estudies tot just uns dies abans de l'examen. Si realment vols que els coneixements quedin fixats en la teva memòria hauràs de començar molt abans.

Per què no crear-te una rutina d'estudi? Dedicant una mica del teu temps a això tots els dies, podràs anar assimilant els coneixements de forma progressiva. Així, quan arribi el moment de fer l'examen no tindràs per què dedicar jornades maratonianes a l'estudi, sinó que podràs llegir tranquil·lament i repassar tot el que has anat aprenent fins al moment.

 

Segona tècnica: Els tems d'estudi i de repòs

Un element molt important en l'estudi és el descans, ja que com un ordinador no podem està treballant sense cap descans, si ho fem així ens sobrecarreguem i ens saturem, per lo tan si afegim descansos a les nostres sessions d'estudi serem més eficients. Es sol recomanar fer un descans de 10-15 minuts (no mes) cada 40-50 minuts, en el temps de descans lo ideal serà relaxar-se i fer el mínim d'esforç mental possible, ja que aixo ajudara que el cervell emmagatzemí les dades l'o millor posible.

 

Tercera tècnica: Tècnica per memoritza

Abans he fet una comparació entre un ordinador i el nostre cervell, bueno pues ara senyalaré una diferència, un orinador pot emmagatzemar informació de forma immediata i sense importar el contingut o la dificultat de la informació, nosaltres funcionem de forma diferent, encara que també podem emmagatzemar mol de contingut i mol difícil, el nostre cervell esta pensat per emmagatzemar informació de forma diferent que ho fa un ordinador. Una de les tècniques mes utilitzades es el crear una petita historia amb el contingut que volem realitzar, me explico.